torstai 21. elokuuta 2014

Broileririsotto pekonilla ja herkkusienillä

400 g broilerisuikaleita
1½ l kanalientä kuumennettuna

sipuli silputtuna
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 pkt pekonia pilkottuna
200 g purkki viipaloituja herkkusieniä
öljyä
5 dl risottoriisiä
parmesaania raastettuna

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja kuullota lopuksi myös sipulit. Lisää pekoni, sienet sekä riisi kuullottumaan. Kaada joukkoon n. kolmasosa nesteestä ja anna sen imeytyä riisiin samalla sekoittaen. Lisää loput nesteestä parissa erässä aina kun edellinen neste on haihtunut. Hauduta risottoa kunnes riisi on kypsää. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste.


Tämän reseptin alkuperää en pysty enää jäljittämään, mutta tämäkin ohje on aikoinaan napattu jostakin lehdestä. Parmesaaniraastetta lisäämme ruokaan syömisen aikana runsaasti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti