perjantai 25. tammikuuta 2013

Jauhelihawokki

400 g jauhelihaa
purjoa viipaloituna
n. 1 rkl raastettua inkivääriä
paprikaa suikaloituna
200 g pakastevihanneksia (itse laitoin viimeksi parsakaalia, kukkakaalia sekä porkkanoita)
kourallinen suolapähkinöitä
1 rkl soijakastiketta
loraus sitruunan mehua
1-3 pakettia nuudelia kypsäksi keitettyinä

Ruskista jauheliha. Lisää sekaan purjo, paprika sekä inkivääri. Sekoita joukkoon pakastevihannekset ja vokkaa seosta hetki. Lisää joukkoon suolapähkinät, soijakastike sekä sitruunan mehu. Yhdistä seos keitettyjen nuudelien joukkoon ja sekoita.


Tämän ohjeen avulla pystyy yhdistämään perusjauhelihan ja wokin. Alkuperäinen ohje on löytynyt Yhteishyvästä (2011).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti