n. 400 g nakkeja paloiteltuna
2 porkkanaa ohuina viipaleina
1 dl vettä
pieni loraus liha- tai kasvisfondia
2 dl ruokakermaa
1 rkl sinappia
1 rkl ketsuppia
Ruskista nakit ja porkkanaviipaleet pannulla pienessä määrässä öljyä. Lisää pannulle vesi, liha/kasvisfondi ja ruokakerma. Sekoita joukkoon myös sinappi ja ketsuppi. Hauduta kastiketta 10 minuuttia.
Tarjoa nakkikastiketta keitettyjen perunoiden tai muusin kanssa!
Tarjoa nakkikastiketta keitettyjen perunoiden tai muusin kanssa!
Meillä syödään hyvin usein ihan perusruokaa (tyyliin perunat ja jauheliha- tai nakkikastike), mutta välillä näitä perusruokia on kiva tuunata jotenkin. Jostakin vanhasta Kotivinkistä löytyikin tämä nakkikastikkeen tuunausohje.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti