torstai 6. joulukuuta 2012

Nakkikastike porkkanalla höystettynä

n. 400 g nakkeja paloiteltuna
2 porkkanaa ohuina viipaleina
1 dl vettä
pieni loraus liha- tai kasvisfondia
2 dl ruokakermaa
1 rkl sinappia
1 rkl ketsuppia

Ruskista nakit ja porkkanaviipaleet pannulla pienessä määrässä öljyä. Lisää pannulle vesi, liha/kasvisfondi ja ruokakerma. Sekoita joukkoon myös sinappi ja ketsuppi. Hauduta kastiketta 10 minuuttia.

Tarjoa nakkikastiketta keitettyjen perunoiden tai muusin kanssa!


Meillä syödään hyvin usein ihan perusruokaa (tyyliin perunat ja jauheliha- tai nakkikastike), mutta välillä näitä perusruokia on kiva tuunata jotenkin. Jostakin vanhasta Kotivinkistä löytyikin tämä nakkikastikkeen tuunausohje.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti