perjantai 14. joulukuuta 2012

Lohipastagratiini

300 g pastaa keitettynä
n. 400 g lohisuikaleita (määrä ei ole niin justiinsa)
½ dl Cocos & lime ruokakermaa
2 dl ruokakermaa
ripaus mustapippuria
juustoraastetta

Kaada keitetystä pastasta puolet uunivuokaan ja levitä päälle lohisuikaleet. Kaada loppu pasta lohisuikaleiden päälle. Sekoita yhteen ruokakermat sekä ripaus mustapippuria ja kaada seos vuokaan. Ripottele päällimmäiseksi juustoraastetta.
Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 15 minuuttia.


Lohisuikaleiden määrän kanssa ei tosiaan tarvitse olla turhan tarkka ja oman maun mukaan voi valita joko marinoidut tai marinoimattomat suikaleet. Toki voi paloitella lohipalasta itsekin mieleisensä palaset! Itse jätän suolan tästäkin ruuasta pois, mutta tämäkin asia on ihan jokaisen oma valinta :) Ruokakermaksikin käy ihan mikä tahansa kerma, sen ei siis tarvitse olla maustettua ruokakermaa. (Kippari ruokakerma tosin käy tähän ruokaan myös todella hyvin!)
Alkuperäinen ohje on löytynyt Me-lehdestä (2007). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti