torstai 29. marraskuuta 2012

Nakkikuskus

3 dl kuskusia
6 dl kiehuvaa vettä
½ prk aurinkokuivattujen tomaattien lientä
½ prk aurinkokuivattuja tomaatteja suikaloituna (meillä silppuna)
200 g pakasteherneitä sulatettuna
pakasteporkkanoita sulatettuna
loraus sitruunan mehua
1 tl juoksevaa hunajaa
nakkeja viipaloituina ja paistettuina

Laita kuskus kulhoon ja kaada päälle kiehuva vesi sekä aurinkokuivattujen tomaattien liemi. Jätä tekeytymään viideksi minuutiksi, mutta sekoita välillä. Lisää kuskusin joukkoon loput ainekset.


Alkuperäisessä ohjeessa (joku vanha Kotivinkki) käytettiin tähän ruokaan erilaisia grillattuja makkaroita, mutta meillä nakit sopivat tähän parhaiten, jälleen kerran.
Aurinkokuivattuja tomaattejakin löytyy nykyään onneksi ihan pienenäkin silppuna, sillä meillä ne pitää osata piilottaa ruokaan hyvin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti