torstai 29. marraskuuta 2012

Spagettipizza

250 g spagettia keitettynä
1 rkl öljyä
1 dl ketsuppia
½ dl tomaattipyreetä
ripaus basilikaa
ripaus oreganoa
1 pkt lenkkimakkaraa siivutettuna (esim. uunilenkkiä)
2-3 tomaattia siivutettuna
ripaus mustapippuria
juustoraastetta

Sekoita yhteen spagetti, öljy, ketsuppi, tomaattipyree, basilika ja oregano. Levitä seos voidellun vuoan pohjalle. Levittele makkara- ja tomaattisiivut limittäin spagetin päälle. Ripottele päälle mustapippuria ja juustoraastetta.
Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 20-25 minuuttia.


Alkuperäinen ohje on julkaistu Me-lehdessä (2004).

1 kommentti:

  1. Meillä, kyseinen ruoka tehdään niin,että toinen puoli uunivuuasta ladotaan pelkillä makkaroilla,ilman tomaattia.Toimii hienosti perheessä,jossa on "kasvisrajoitteinen". x-pikkusisko-x

    VastaaPoista