sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kanaa ja parsakaalia

4 kananfileetä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
sipuli silputtuna
kanaliemikuutio
2 dl ruokakermaa
200 g aurinkokuivattutomaatti ja mozzarella sulatejuustoa
200 g parsakaalia (pakaste)

Ruskista kananfileet öljyssä. Siirrä ruskistuneet kanat sivuun, leikkaa paloiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuullota pannulla sipuli ja lisää sekaan kanapalat, kanaliemikuutio, ruokakerma ja sulatejuusto. Hauduta ruokaa n. 10 minuuttia. Lisää jäiset parsakaalit ja jatka kypsentämistä vielä 5-10 minuuttia, kunnes parsakaalit ovat kypsyneet.

Tarjoa kanaa ja parsakaalia keitetyn riisin kanssa!


Tämä ohje on muokattu Kodin Kuvalehdessä (2010) olleesta reseptistä.

Testiryhmäni kommentit:
"Siis miten parsakaali voi maistua näin hyvälle? Mä en olisi ikinä uskonut, että parsakaali voisi olla missään ruuassa hyvää!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti