maanantai 27. lokakuuta 2014

Pastavuoka

n. 5 dl pastaa, makaronia tai pätkittyä spagettia keitettynä
sipuli silputtuna
n. 400 g jauhelihaa
1 dl valmista tomaattipastakastiketta
3 rkl punaista pestoa
½ tl sokeria
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1 dl juustoraastetta
125 g mozzarellaa
2 kananmunaa
5 dl maitoa

Ruskista jauheliha ja kuullota sipuli. Lisää joukkoon tomaattikastike, punainen pesto, sokeri, suola ja mustapippuri. Hauduta seosta muutaman minuutin verran. Voitele uunivuoka. Sekoita yhteen pasta, jauhelihakastike ja juustoraaste. Kaada seos vuokaan. Revi mozzarella seoksen pinnalle. Sekoita yhteen kananmunat ja maito. Kaada munamaito vuokaan.
Kypsennä pastavuokaa 200 asteisen uunin keskitasolla n. 25 minuuttia.



Tämä ruokaohje on alunperin esitelty Me Naiset -lehdessä kesällä 2014. Alkuperäisen ohjeen mukaan vuokaan olisi pitänyt pätkiä spagettia, mutta esimerkiksi tänään tein pastavuoan pikamakaroneista. Pasta kuin pasta :) Pitkästä aikaa löytyi taas ruoka, jota nirsot lapseni pyysivät jopa lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti