perjantai 28. joulukuuta 2012

Pasta Carbonara

n. 500 g pastaa keitettynä
1 pkt pekonia pieneksi pilkottuna ja paistettuna
3 kananmunaa
2 dl ruokakermaa
n. 1 dl parmesaaniraastetta
ripaus mustapippuria






Yhdistä kananmunat, ruokakerma, parmesaaniraaste ja mustapippuri. Sekoita keitetyn pastan joukkoon paistettu pekonisilppu ja kaada joukkoon kananmunaseos. Sekoita aineet yhteen. Tarjoile ruoan kanssa parmesaaniraastetta.


Tämä ruoka on pikaruokaa parhaimmillaan. Alkuperäinen ohje on löytynyt kirjasta nimeltä Parasta kotiruokaa (Liimatainen, A. 2000, 5. painos. Helsinki: WSOY), mutta olen muokannut ohjetta aika lailla. Kokeilin viimeksi, miten valkosipuli ja sipuli sopisivat tähän ruokaan, mutta meidän makunystyröitämme se ei miellyttänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti